Vibrophere® inom Sport & Träning - Laserow Balance
Laserow Balance
Balans_med_vibration
Kund eller distributör? Logga in här
Användarnamn
Lösenord

Hem
Om Laserow Balance
Balansträning med vibration
Vibrosphere®
Tillämpning
Nyheter/Vetenskap
Kontakta oss

Hem/Tillämpning/Sport & Träning
Vibrophere® inom Sport & Träning

Balansträning med vibration i syfte att få friska människor att prestera bättre eller nå bättre träningsresultat samt förebygga skador.

Balans- och styrka är vitala delar för all form av träning, oavsett om det gäller att prestera bättre i sportsammanhang eller att må bättre. Träning på Vibrosphere® är ett effektivt sätt att på kort tid förbättra detta.

Funktionell träning 
Vibrosphere® är en mycket intressant produkt för gym och personliga tränare med fokus på funktionell träning. Funktionell träning är i fokus, man skall träna på det man skall utföra. Det finns ingen rörelse i verkliga livet där man enbart använder en muskelgrupp. Våra rörelser är en komplex samverkan mellan flera olika muskelgrupper. Träning på Vibrosphere® sker under instabilitet med samtidig stimulans av vibrationer. En stor del av kroppens muskelsystem blir därmed aktiverade.

Balans och styrka
Träning på Vibrosphere® är ett effektivt sätt att på kort tid förbättra balans och styrka. Genom att kombinera med hantelövningar kan man jobba igenom hela kroppen med ett kort pass.

Vikten av stabilitet
Balans- och stabilitetsträning är viktiga trender inom träningsvärlden, där träning på Vibrosphere® är en verkningsfull metod för snabb förbättring.

Koncept
Laserow Balance
har ett unikt koncept för både preventiv och rehabiliterande träning av fotbollsspelare - Laserow Balance® Fotboll.

För Personliga Tränare finns ett koncept med anpassade övningar för effektiv, funktionell träning - Laserow Balance® Träning.

Ryttare erbjuds anpassade övningar för balans, stabilitet och inverkan i Laserow Balance® Ridsport.

Laserow Balance har utvecklat ett koncept för funktionell styrketräning för golfare, som är intressant för såväl golfklubben som gymmet - Laserow Balance® Golf.

För privatpersoner finns ett koncept för förebyggande träning av hela kroppen - Laserow Balance® Livskvalitet.

Sammanfattning:

  • Förbättrad bålstabilitet
  • Förbättrad balans och proprioception
  • Ökad muskelstyrka
  • Förbättrad koordination
  • Ökad rörlighet
  • Minskad skaderisk
11111
promedvi_bottom_payoff_sv
Laserow Balance • Brittahill, Brandstad 612 , 275 67 Vollsjö • Tel. +46 (0) 416-352 10, Mobil: +46 (0) 706 6495 00 • E-post: laserow@kajlaserow.se